Actiegroep Westerkwartier bouwt aan verandering


Elf deelnemers van actiegroep Westerkwartier steken in 2022 de handen uit de mouwen in Nepal, Zambia, Malawi, Panama en Uganda. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Westerkwartier

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

Tot 30 juni 2022

Groepssponsoring 2021-2022

5 december 2021 om 22:45

Pepernotenactie

5 december 2021 om 23:00

Pepernotenactie

17 september 2021 om 09:45

Kippenschuur

Over de werkvakanties van actiegroep Westerkwartier

klaslokalen in Kathmandu, Nepal
In Kathmandu bouwen Light’s House Foundation Nepal en World Servants samen met de lokale bevolking aan beter en gelijkwaardig onderwijs.

Lees meer over dit project

lerarenwoningen in Msuzi, Zambia
CCAP Zambia zet zich in voor beter onderwijs, ook in de plaats Msuzi. Er zijn daar twee klaslokalen en slaapzalen voor leerlingen met een lichamelijke beperking gebouwd. Nu is er behoefte aan lerarenwoningen zodat er voldoende leraren kunnen worden aangetrokken om de leerlingen van kwalitatief goed onderwijs te voorzien. World Servants gelooft in dit plan. Doe jij ook mee?

Lees meer over dit project

klaslokalen in Chankhomi, Malawi
World Servants bouwt samen met CCAP Malawi aan de basisschool in Chankhomi. De huidige school heeft ruimtetekort en is niet bestand tegen het regenseizoen. Nieuwe klaslokalen en de renovatie van de huidige klaslokalen bieden extra ruimte en verbeteren de onderwijskwaliteit voor de kinderen van Chankhomi.

Lees meer over dit project

kleuterschool in Cerro Cabra, Panama
Samen met partnerorganisatie Formando Vidas bouwt World Servants mee aan een kleuterschool voor kinderen van 4-7 jaar uit Cerro Cabra Arriba. Door een school dichtbij huis hoeven ze geen uren meer te lopen en krijgen de kinderen straks het hele jaar door les.

Lees meer over dit project

kleuterschool in Cinya, Uganda
De basisvaardigheden van kinderen beginnen op de kleuterschool. Voor de gemeenschap in Cinya is de bouw van een kleuterschool de volgende stap in de ontwikkeling van hun regio. De lokale bevolking bouwt samen met partnerorganisatie AEE en World Servants aan de toekomst van hun kinderen.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants