Actiegroep Woerden bouwt aan verandering


Jongeren in Woerden bouwen aan verandering!Wij bouwen mee

Sponsors van groep Woerden

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

Tot 16 maart 2019

Maaltijdenactie DUBBEL opgenomen, foutje

Tot 31 december 2018

Wijnverkoop

Tot 29 december 2018

Oliebollenactie

Over de werkvakanties van actiegroep Woerden

Kleuterschool en renovatie basisschool in Kkungu, Uganda
De school in Kkungu is een oude school die een goede renovatie kan gebruiken, maar voor de kleuterklassen is er op dit moment geen goed lokaal. Het schoolbestuur wil heel graag goed onderwijs voor alle kinderen van de school. AEE Uganda, onze partnerorganisatie in Oeganda wil hen daar graag bij helpen. Help mee met de renovatie van 4 klaslokalen en bouw mee aan nieuwe toiletten voor de kleuters waardoor ze een betere start kunnen maken op school.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Mawlamyine, Myanmar
The Leprosy Mission Myanmar gaat voor een Myanmar zonder Lepra. Het lepra ziekenhuis in Mawlamyine speelt hierin een belangrijke rol. World Servants draagt bij aan versterking van de gezondheidszorg door woningen te bouwen voor het medisch personeel.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Mawlamyine, Myanmar
Het lepraziekenhuis in Mawlamyine in Myanmar wil goede zorg voor iedereen toegankelijk maken, maar vooral voor leprapatiënten. Partnerorganisatie TLM Myanmar en World Servants willen zich hier ook hard voor maken. Daarom bouwen we samen aan woningen voor het personeel van dit ziekenhuis, zodat ze getrainde verpleegsters en artsen aan kunnen trekken om de kwaliteit van de zorg die geboden wordt te verbeteren.

Lees meer over dit project

Klaslokalen in El Paradiso (Naciones Unidas - El Torno), Bolivia
For Vidas wil onderwijs toegankelijk maken voor elk Boliviaans kind. Beter onderwijs betekent immers een betere toekomst. World Servants gelooft in dat ideaal en daarom bouwen we samen aan goede klaslokalen voor de kinderen van El Paradiso.

Lees meer over dit project

Trainingsruimte voor self help group in Nilphamari Association, Bangladesh
Leprocy Mission Bangladesh komt op voor de rechten van mensen met een beperking en andere kwetsbare groepen. Door ze te helpen om zich te verenigen in self help groups, groeien hun kansen in de maatschappij. World Servants wil dat versterken en bouwt mee aan trainingscentra waar ze samenkomen.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Gorogo, Ghana
Partnerorganisatie AG Care zet zich in voor toegankelijke gezondheidszorg in Ghana. World Servants droomt ook van deze verandering. Samen bouw je mee aan woningen voor medisch personeel bij een gezondheidscentrum.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants