Actiegroep Wolvega bouwt aan verandering


Ook dit jaar weer een World Servants actiegroep in Wolvega. Anneli, Lucas, Marieke, Rianne en Susanna zetten zich in voor projecten in Bangladesh, Bolivia, Ecuador en Sierra Leone. Wilt u meehelpen? Neem dan deel aan de acties die de groep organiseert: de verkoop van speculaaspoppen en potgrond, uw kerstpost bezorgen of komt u gezellig eten bij het sponsordiner. Verder kunnen de jongeren ingehuurd worden voor diverse klussen en verzamelen ze oud ijzer.Wij bouwen mee

Sponsors van groep Wolvega

Updates

23 januari 2019

Zaalvoetbaltoernooi

22 november 2018

UITVERKOCHT!!!

Acties

18 mei 2019 om 11:30

High tea op de fiets

11 mei 2019 om 19:30

Korenbattle @Bethel 2019

1 maart 2019 om 18:00

Sponsordiner

10 december 2018 om 11:15

Zaalvoetbaltoernooi

Vijf deelnemers van actiegroep Wolvega steken in 2019 de handen uit de mouwen in Ecuador, Sierra Leone, Bangladesh en Bolivia. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Wolvega met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakanties van actiegroep Wolvega

Cacaocentrum in Chocodamas, Ecuador
World Servants bouwt samen met partnerorganisatie Maquita aan verandering in Ecuador. Maquita zet zich in voor solidariteit, duurzame productie en eerlijke handel. World Servants draagt daar graag een steentje aan bij. De bouw van een cacaocentrum verbetert de levens van de boerenfamilies in Chocodamas.

Lees meer over dit project

Klaslokalen in Laminaya, Sierra Leone
De Cotton Tree Foundation bouwt samen met World Servants aan beter onderwijs. In Laminaya realiseren we dit door het bouwen van nieuwe klaslokalen.

Lees meer over dit project

Trainingsruimte voor self help group in Nilphamari, Bangladesh
Leprocy Mission Bangladesh komt op voor de rechten van mensen met een beperking en andere kwetsbare groepen. Door ze te helpen om zich te verenigen in self help groups, groeien hun kansen in de maatschappij. World Servants wil dat versterken en bouwt mee aan trainingscentra waar ze samenkomen.

Lees meer over dit project

Klaslokalen in El Paradiso, Bolivia
For Vidas wil onderwijs toegankelijk maken voor elk Boliviaans kind. Beter onderwijs betekent immers een betere toekomst. World Servants gelooft in dat ideaal en daarom bouwen we samen aan goede klaslokalen voor de kinderen van El Paradiso.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants


Jij kunt groep Wolvega helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Wolvega Deel op Facebook