[za313] Lekker slapen in Lusaka

Geplaatst op 6 jul 2013 - 19:24

Hoi allemaal, even een berichtje vanuit Lusaka. We zijn net veilig aangekomen in een guesthouse in Lusaka en zoals u kunt zien op de foto hebben we het naar ons zin.

We hebben een goede reis gehad, zijn hartelijk opgevangen door Moffat en Misozi, de mensen van partnerorganisatie CCAP (ze staan ook op de foto) en gaan nu vroeg naar bed om morgen om 4:30 uur te vertrekken naar Molozi. We hebben veel zin om van het Zambiaanse landschap te genieten tijdens de reis en vanaf maandag te starten in Molozi. Groetjes namens de groep, Michael & Angela

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.