Bouw van Klaslokalen en toiletten in Miloso in 2013

 • Fundering voor 4 klaslokalen voor 2012
  Fundering voor 4 klaslokalen voor 2012
 • Pitlatrines
  Pitlatrines
 • Locatie nieuwe high school
  Locatie nieuwe high school
 • Leraren woningen in Miloso
  Leraren woningen in Miloso

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Miloso


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

[za113] Eerste zomergroep veilig terug

Net is de eerste zomergroep veilig teruggekeerd op Schiphol met mooie verhalen, enthousiaste blikken en natuurlijk emotionele omhelzingen. De Malawi-groep die vanmiddag in Nijkerk hoopt aan te komen is net ingestapt in hun vliegtuig van Londen naar Brussel.

Lees meer

[za113] We komen eraan!

Jonathan, hoofdleider van de groep, belt nog even snel om door te geven dat iedereen ingecheckt en door de douane is. De terugreis is nu echt begonnen!

Lees meer

Het gaat goed op de middelbare school in Miloso

In maart waren set-uppers Jan-Paul en Anno samen met Michael in Miloso om te kijken hoe het daar nu gaat. Set-upper Jan-Paul doet verslag...

Lees meer

Nieuwe ontwikkelingen op Miloso Secundary School

Vandaag zijn we op bezoek in Miloso. Het is een officiële feestdag, dus de school is helaas niet open, toch is er genoeg te beleven.

Lees meer

Gebied
Partner

In het Mkushi district is World Servants werkzaam sinds 1999. Het Mkushi district ligt in het midden van Zambia. Dit district heeft bijna 120.000 inwoners. Het is een uitgestrekt landbouwgebied waar veel zwarte boeren een klein stukje grond werken. Hun inkomen is zeer laag, wat veroorzaakt wordt door hun beperkte kennis en ervaring op landbouwgebied. In het gebied zijn ook een aantal grote bedrijven dat door blanke boeren wordt gerund worden. Deze bedrijven bieden werkgelegenheid aan de vele zwarte bewoners in dit district.

Michael Tembo

PO Box 84
0183
Mkushi
Zambia
+260 536 22 58

MCC

MCC staat voor Mkushi Christian Community en is opgericht in 1999. Vanaf dat jaar is ook de samenwerking tussen World Servants en MCC ontstaan. MCC is gevestigd, zoals de naam al aangeeft, in het Mkushi district, gelegen in Centraal-Zambia.

Lees hier meer over MCC