Wat gebeurt er met mijn geld?

Je krijgt waar voor je geld

World Servants wil graag zo transparant mogelijk zijn, ook als het gaat om geld. We maken jaarlijks een jaarverslag, dat door de handen van verschillende externe partijen gaat. Op deze pagina vind je de financiering van een gemiddeld project.

Meer dan all-in

We regelen alle praktische zaken rondom je reis en verblijf en zorgen dat je goed voorbereid op pad gaat. Je zorgt zelf alleen nog voor persoonlijke zaken als paspoort, medicijnen en kleding. World Servants blijft zeker nog vijf jaar betrokken bij jouw project, voor een duurzaam effect.

Totaal: €4.494,-

Reis + verblijf

€2.306,- 51%

Ontmoeting

Jaarlijks reizen ruim 1000 deelnemers naar projectlanden om te bouwen aan verandering. Tijdens het verblijf vinden levensveranderende ontmoetingen plaats. Lees meer over de impact.

Training + uitrusting

€422,- 9%

Uitstapjes

€42,- 1%

Werving + ondersteuning

€663,- 15%

Training leiders

€38,- 1%

Bouwproject + ontwikkelingsprogramma

€1.023,- 23%

Deelnemersbijdrage

€3.295,- 73%

Wist je dat...

...de lokale gemeenschappen zelf aan het bouwproject bijdragen in tijd, geld en materialen? Als het gebouw af is, betaalt de lokale overheid en/of de partnerorganisatie de lopende kosten. Door de krachten te bundelen zorgen de deelnemers, de gemeenschap en de (lokale) overheid zo voor een succesvol project.

Challenge

€410,- 9%

Supporters

€789,- 18%

Deze bedragen gelden in 2025


Projecten in Nederland

Het financiële plaatje van de projecten in Nederland is uiteraard anders. In veel gevallen kun je gratis mee op pad, vanwege een bijdrage van de MDT-subsidie. Wil je hier meer info over? Kijk dan hier.