Maaltijdenactie


Op 20 en 28 april houden wij de maaltijdenactie in woonzorgcentrum 'Rijngaarde'. Twee avonden vol gezelligheid, lekker eten en uitleg over de projecten waar we dit jaar heen gaan. Het thema is 'Familie', daarom gaan we de maaltijden invullen met persoonlijke familiegerechten. Prijs voor een 3-gangen menu is €15,- excl. drank. Opgeven kan via wsjongerenbodegraven@gmail.com of door één van ons een berichtje te sturenActievoerders van actiegroep Bodegraven jongeren

Actievoerders van actiegroep Bodegraven jongeren

Toon alle actievoerders (6)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Bodegraven jongeren geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet