Word supporter

We geloven dat we met jou een sterke basis kunnen leggen om ieder jaar honderden jongeren de kans te geven om te dienen. Zo kunnen we nog meer een beweging voor en van dienstbare jongeren zijn. Jouw support is nodig om te bouwen aan verandering; bij de deelnemers én in de gemeenschappen in de projectlanden. Gun jij meer jongeren een levensveranderd project? Doe mee en vergroot de impact!

 

Wat gebeurt er met mijn gift?

Wanneer jij besluit om te supporten, zetten wij jouw gift in waar die hard nodig is. De werkwijze van World Servants is erop gericht om een maximale, duurzame impact te bereiken, zowel bij de deelnemers als in de projectlanden. Lees hier meer over.

 
Wat is een supporter?

Supporters geloven in de kracht van jongeren. Ieder jaar moedigen zij honderden jongeren aan om de uitdaging aan te gaan; 'meebouwen aan verandering'. Voor iedere deelnemer is, naast hun eigen inleg, een extra bijdrage nodig om het project financieel rond te krijgen. Zie het aandeel van de supporters op de balans. Als supporter maak je een deelname toegankelijk en vergroot je de impact. Ook ontvang je twee keer per jaar het Verander Magazine.

 

 

Geloof jij ook in de kracht van jongeren? Word nu supporter: