Word supporter van dienstbare jongeren

Samen geloven we in de kracht van jongeren

We geloven dat we met jou een sterke basis kunnen leggen om ieder jaar honderden jongeren de kans te geven om te dienen. Zo kunnen we nog meer een beweging van en voor dienstbare jongeren zijn. Jouw support is nodig om te bouwen aan verandering, bij de deelnemers en in de gemeenschappen in de projectlanden. Bouwen aan verandering werkt

Wat is een supporter?

Supporters geloven in de kracht van jongeren. Ieder jaar moedigen zij honderden jongeren aan om de uitdaging aan te gaan; 'meebouwen aan verandering'. Voor iedere deelnemer is, naast hun eigen inleg, een extra bijdrage nodig om het project financieel rond te krijgen.

Wat vragen we?

Om te weten dat we een stevige basis hebben, zijn we op zoek naar supporters die het werk van World Servants structureel willen ondersteunen. Dit kan per maand, per kwartaal, halfjaar of per jaar. Op deze manier weten we dat we ieder jaar de projecten kunnen financieren. Dit is onze droom, om nog steeds impact te hebben in Afrika, Azië, Latijns-Amerika èn Nederland: Dat jongeren veranderd terugkomen en het verschil gaan maken in hun eigen omgeving. De jongeren dragen zelf een flink deel bij aan de financiering van hun werkvakantie. Om het project betaalbaar te houden en financieel rond te krijgen is per deelnemer nog € 949 ,- nodig. Om dit te realiseren hebben we jouw hulp nodig.

Als supporter ontvang je twee keer per jaar het Verander Magazine en een uitnodiging voor het World Servants-festival. Op deze manier blijf je op de hoogte van de onwikkelingen en enthousiasme van de jongeren.

Geloof jij ook in de kracht van jongeren? Word nu supporter: