Pepermunt verkoop


Op 20 oktober zal Hanne de Vries een optreden geven in de Flambou in Surhuisterveen als onderdeel van zijn Not a Fairytale tour. Voor en na het optreden zullen wij de welbekende Wilhelmina pepermunt verkopen in de Hal van de Flambou. Deze pepermunt is lekker om te houden, te delen of weg te geven. Daarnaast kunt u ook bij onze stand terecht voor andere leuke dingen! We hopen u hier te ontmoeten!Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Toon alle actievoerders (4)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Surhuisterveen - Doezum geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet