Flessen actie


Wie kent het niet, lege flessen opsparen en met tassen vol naar de winkel! Een ouderwetse maar simpele manier om geld op te sparen, zonder dat je het mist. Met deze gemakkelijke manier van doneren hoop ik een deel van mijn reis op te halen. Mijn vraag is dan ook om alle lege flessen in huis, op je werk of andere plekken op te sparen. Mijn eerste flessen staan al klaar, spaar je ook mee?Actievoerders van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard

Actievoerders van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard

Toon alle actievoerders (2)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet