Vaderdag Pakketten


Wij bieden een borrelpakket aan met 2 speciaal biertjes en verschillende borrelhapjes als kaas, droge worst en nootjes. Er is hiernaast ook nog een non-alcoholische variant. Ook hebben we opnieuw een kaartje waar een persoonlijke boodschap op gezet kan worden. Wij brengen deze pakketjes op zaterdag 15 juni, de dag voorafgaand aan Vaderdag, bij u langs. Een pakketje kost 17,50. Dus wilt u iemand verrassen of zelf een borrelpakket ontvangen dan kunt u zich opgeven.Actievoerders van actiegroep Sint Annaparochie | Nij Altoenae

Actievoerders van actiegroep Sint Annaparochie | Nij Altoenae

Toon alle actievoerders (10)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Sint Annaparochie | Nij Altoenae geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet