Gebakkie van Akkie


Smullen van een lekker stuk klassieke roomboter appeltaart is echt een genietmomentje. En wat is nou lekkerder dan een zelfgemaakte appeltaart? Bovendien gaat de opbrengst naar het goede doel. Help jij mee? Verwen jezelf en koop een heerlijke roomboter appeltaart voor minstens 8 personen. De prijs is 15,00 maar een gift mag er natuurlijk altijd bij. Bezorging is mogelijk, maar graag in overleg. Natuurlijk sta ik open voor specifieke wensen. tel-nummer 0512-361284

Geef hieronder aan welke producten je wilt bestellen.

ProductPrijs per stukAantal
Klassieke roomboter appeltaart€ 15,00


Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Toon alle actievoerders (0)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Drachten VBG Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet