Sinterklaas pakketten


Vier Sinterklaas en vecht tegelijk tegen lepra. We bieden de unieke kans om een Sinterklaas pakket met lekkers te kopen en daarmee mogelijk te maken dat wij gaan bouwen aan een revalidatiewerkplaats in Myanmar. We bieden pakketten van € 10, 20 of 30 euro aan. Een Sinterklaas pakket bestaat uit natuurlijk pepernoten, chocola en speculaas. Op 26 en 27 november brengen wij deze pakketten bij langs. Eerder kan ook in overleg.Actievoerders van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard

Actievoerders van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard

Toon alle actievoerders (15)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet