Fietspuzzeltocht


Een leuk uitje voor in de zomervakantie, of daarna? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Een mooie fietspuzzeltocht door Drachten en daar aansluitend kunt u lekker afkoelen in het water of iets gaan drinken op het terras. Kortom een mooie dag ligt in het verschiet als u deze fietspuzzeltocht besteld. Het geld gaat naar een school in Zambia.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Toon alle actievoerders (8)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Drachten VBG Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet