Winterdecoratie


Breng uw huis alvast in de winter- en kerstsferen met deze prachtige houten decoraties, zelfgemaakt door onze groep! Deze gladgeschaafde planken staan mooi in elke vensterbank, bij de voordeur of aan de wand. De ster kan bijv aan uw gevel. Met lampjes (niet bijgeleverd) maakt u het nog gezelliger. Op=Op! Af te halen op de kerstmarkten (2-3 december Nije Warf Wouterswoude en 9 december in Dokkum) of Foarwei 36 Wouterswoude.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Toon alle actievoerders (34)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Driezum - Wâlterswâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet