Primaire tabs

Oliebollenverkoop met Bakkerij Van Eck


De lekkerste oliebollen voor Oud & Nieuw koopt u natuurlijk via World Servants! De oliebollen worden gebakken door Bakkerij Van Eck in Damwoude en wij kunnen u deze aanbieden voor 9,50 per zak. U heeft de keuze uit naturel of met krenten. Uw bestelde bollen kunt u op Oudjaarsdag tussen 0900 en 1200 afhalen bij Van Eck.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Toon alle actievoerders (35)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Driezum - Wâlterswâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet