Lindhorst in actie voor Zambia

In 2023 bestaat Lindhorst Huisvestingsadviseurs 25 jaar. Dat willen we vieren! In juni fietsen we met de collega's de Galibier op. Dat doen we niet zomaar: we halen geld op voor de bouw van klaslokalen in Zambia. Zo bouwen we niet alleen mee aan scholen in Nederland, maar ook in een ontwikkelingsland.

 

Meer klaslokalen in Lobi

In Lobi, Zambia, zitten 298 kinderen op school. Momenteel krijgen ze les in twee klaslokalen. Dat betekent dat ze maar een paar uur per dag naar school kunnen. Deze en nog veel meer kinderen, die helemaal niet naar school gaan, hebben dringend extra lokalen nodig. Met World Servants zorgen wij voor de bouw van drie extra lokalen in juli 2023.

 

 

 

  


Countdown

Meest opgehaald

Toon alle 0 actievoerders

Sponsors van deze actie


Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Op 10 juni doen honderden World Servants mee aan Lindhorst fietst de Galibier op. Zo kunnen we blijven bouwen aan verandering. Help je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel deze QR code

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet