Viooltjes huis-aan-huis actie


Van 13 tot 16 maart gaan we samen met actiegroep Driezum/Wouterswoude viooltjes verkopen. Met meer dan 40 enthousiaste deelnemers slaan we de handen ineen. Zij gaan naar Rwanda, wij naar Malawi en de opbrengst van deze actie wordt gedeeld. Dit wordt een grote huis-aan-huis actie waarbij we o.a. door Veenwouden, Driezum, Wouterswoude, Damwoude en Dokkum langskomen. Wilt u een grote bestelling doen of meer informatie over deze actie? Neem gerust contact op! Bedankt.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Veenwouden

Actievoerders van actiegroep Veenwouden

Toon alle actievoerders (6)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Veenwouden geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet