Viooltjesactie


De viooltjesactie is een gezamelijke actie van de Worlds Servants groepen uit Driezum/Wâlterswâld, Dokkum en Feanwâlden. Wij gaan vanaf 13 t/m 16 maart met viooltjes langs de deuren, deze verkopen wij per bak. Dit doen wij op de volgende locaties: Driezum, Wâlterswâld, Damwâld, Feanwâlden en Dokkum. (Wat betreft bestellen; het liefst binnen de loopgebieden en vul al uw gegevens daarbij in)

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Toon alle actievoerders (34)

Sponsors van deze actie

Updates

25 maart 2023

Viooltjes...Viooltjes en nog eens viooltjes!

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Driezum - Wâlterswâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet