Actie- en kluskaarten voor op basisscholen


Joëlle en Marije hebben samen actie- en kluskaarten ontworpen waarmee zij langs basisscholen gaan. Ze hopen hiermee samen met de basisscholen geld in te zamelen waarmee nieuwe klaslokalen gebouwd kunnen worden in Panama! De actie- en kluskaarten zijn erg leuk voor groep 4-8. Met de actie- en kluskaarten kunnen de kinderen langs de deur of aan familie en vrienden vragen om een klusje en/of geld waarmee ze het project ondersteunen!Actievoerders van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel

Actievoerders van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel

Toon alle actievoerders (2)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet