Corry 80 jaar!


Corry viert op 25 augustus haar 80e verjaardag. Als cadeautip vraagt ze of u een donatie wilt geven voor ons World Servants project in Ghana; wij gaan helpen bij het bouwen van lerarenwoningen in het afgelegen dorpje Sakpé. Om zo bij te dragen aan de ontwikkeling en onderwijs van kinderen. Tijdens het feest van Corry zijn we aanwezig om u wat meer te vertellen over het project. Alvast enorm bedankt! Lieve groet, Marit, Moira en CarlaActievoerders van actiegroep Lelystad de Pijler

Actievoerders van actiegroep Lelystad de Pijler

Toon alle actievoerders (3)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Lelystad de Pijler geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet