Actiegroep Broeksterwâld op Admiraliteitsdagen


Tijdens de Admiraliteitsdagen 2023 zijn wij ook met onze actiegroep in Dokkum te vinden. We zijn daar op 9 en 10 september. U kunt dan één of meerdere loten bij ons kopen, opbrengst voor onze actie, de kids in Malawi! Naast dat u het goede doel steunt, kunt u ook nog eens vele mooie prijzen winnen, de prijzen zijn beschikbaar gesteld door de middenstand uit Dokkum. Vergunning verleend door de gemeente Noardeast-Fryslan.Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Toon alle actievoerders (35)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Broeksterwâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet