Startzondag


Zondag 10 september was de startzondag van de gereformeerde kerk te Voorthuizen. En wat voor een startzondag! Deze werd gehouden in een manage en was toegankelijk voor iedereen! Liefst 400 mensen waren aanwezig voor een dienst, ontmoeting, activiteiten en een afsluitende lunch in de vorm van een Food festival. Onze groep heeft geholpen met opzetten, opruimen en natuurlijk uitserveren van het eten. Hierdoor sloegen 2 vliegen in 1 klap: we stellen ons dienstbaar opActievoerders van actiegroep Voorthuizen GK

Actievoerders van actiegroep Voorthuizen GK

Toon alle actievoerders (34)

Sponsors van deze actie

Updates

9 december 2023

Startzondag

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Voorthuizen GK geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet