Primaire tabs

Voortse Rookworstenverkoop


Op 3 nov gaan we Rookworsten venten. Ben je er dan niet? Geen zorgen! Je kan ook online bestellen. De rookworsten worden in Voorthuizen en omgeving bezorgd. Je kunt ze ook ophalen bij Dirk en Aline van Hierden Schoenlapperweg 9, 3862 PL Nijkerk 06 23969533. Dit kan bijna altijd, voor de zekerheid kun je altijd even bellen of appen. Krijg je de rookworsten via een deelnemer vermeld dan even de naam.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Voorthuizen GK

Toon alle actievoerders (38)

Sponsors van deze actie

Updates

9 december 2023

Voorste Rookworsten

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Voorthuizen GK geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet