Klussenbank


Met de klussenbank willen we mensen de mogelijkheid geven om klussen aan te vragen die we uit gaan voeren voor een bepaald bedrag. Denk bijv. aan een muurtje verven of klein onderhoud in de tuin. Aanvragen van klussen kunnen worden gemaakt via: Klussenbank.wsnieuwerkerk@gmail.com. Ken je iemand die wel een klus heeft maar dit zelf niet kan betalen en wil je zelf bijdragen om te helpen kan dat natuurlijk ook!Actievoerders van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel

Actievoerders van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel

Toon alle actievoerders (50)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet