Sponsorhoody


Wil je als bedrijf onze groep ondersteunen om het extra schoolgebouw in Penas Blancas te bouwen zodat 100 kinderen na de zomer van 2024 ook naar school kunnen? Koop dan je plekje op onze Sponsorhoody. Wij doen deze aan bij alle acties die we gaan doen en het logo van jouw bedrijf komt ook op de presentaties te staan welke we gaan doen in de komende maanden. Standaardbedrag is 500 euro per logo!Actievoerders van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel

Actievoerders van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel

Toon alle actievoerders (40)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet