Verkoop van Ambachtelijke Kerststollen


Zo richting de feestdagen zullen de meeste mensen weer extra lekkere dingen in huis gaan halen, zoals een Kerststol of Suikerbrood. Hoe leuk is het dan om dit ook te gunnen aan mensen die ook in deze periode afhankelijk zijn van de Voedselbank. Bestel voor jezelf en doneer meteen wat lekkers aan de mensen die in deze periode ook wel wat lekkers kunnen gebruiken!

Doneren aan de Voedselbank kan niet meer.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel

Actievoerders van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel

Toon alle actievoerders (39)

Sponsors van deze actie

Updates

17 december 2023

Wat een mooie club die Voedselbank in Leeuwarden

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet