Inzamelen flessen & blikjes OBS It Twaspan


De leerlingen van obs It Twaspan zijn flessen & blikjes voor ons aan het inzamelen. We zijn op school langs geweest om wat te vertellen over de reis die wij gaan doen en hebben hun gevraagd om ons te helpen. De leerlingen zijn super fanatiek en we hebben al twee keer heel wat zakken mogen ophalen. Voor de kerstvakantie komen we terug om de leerlingen te vertellen hoeveel ze hebben opgehaald 🤩🤩🤩Actievoerders van actiegroep Twijzelerheide

Actievoerders van actiegroep Twijzelerheide

Toon alle actievoerders (3)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Twijzelerheide geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet