Kerstmarkt


Een gezellige kerstmarkt waar van alles te doen is. Jong en oud zijn welkom om samen te zijn, dingen te doen, te kopen, wat te eten en drinken. De vooraf bestelde knieperties zijn ook af te halen. De opbrengst van deze kerstmarkt komt ten goede aan de school die wij gaan helpen bouwen. Hoe mooi is dat: gezellig naar de kerstmarkt en tegelijkertijd een goed doel steunen...!

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Emmer - Compascuum

Actievoerders van actiegroep Emmer - Compascuum

Toon alle actievoerders (9)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Emmer - Compascuum geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet