Jaarlijks volleybal toernooi CGK Petrusgemeente


Afgelopen zaterdagavond 11 november was er weer het altijd zeer spannende, maar o zo gezellige, Jaarlijks volleybal toernooi van de CGK Petrusgemeente Broeksterwâld. Deze keer was de netto opbrengst voor onze werkgroep gereserveerd, waar we natuurlijk erg blij en dankbaar voor zijn. Vanwege dit gebaar moesten we natuurlijk zelf ook van de partij zijn. Met maar liefst 2 ploegen en de leiding als coaches gingen we vroeg in de avond richting De Westereen!Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Toon alle actievoerders (30)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Broeksterwâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet