Oliebollen verkoop!!


Vanaf heden tot 27 december 12.00 uur kunt u heerlijke oliebollen, krentenbollen en appelbeignets bij ons bestellen. Dit alles in samenwerking met Sios uit Wolvega. U kunt uw bestelling doen via de link of de QR code op de poster, Of typ https://oliebollen.site/product-categorie/049914747/ Vergeet niet om bij de kolom vereniging de naam Actiegroep Broeksterwoude te zetten. Zie poster voor verdere info.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Toon alle actievoerders (32)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Broeksterwâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet