Rotary Zwemfestijn


Op 10 februari 2024 organiseert Rotaryclub Barneveld-Voorthuizen het Rotary Zwemfestijn. Locatie: zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen Circa 45 zwemteams zwemmen in estaffetevorm zoveel mogelijk baantjes. Door zich te laten sponsoren halen ze geld op voor Zambia 2024. Zambia 2024 is een enthousiaste groep van 40 jongeren vanuit onder andere de Gereformeerde Kerk Voorthuizen die in de zomer van 2024 mee zullen gaan met een World Servants reis naar Zambia om daar te bouwen aan lerarenwoningen.Actievoerders van actiegroep Voorthuizen GK

Actievoerders van actiegroep Voorthuizen GK

Toon alle actievoerders (38)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Voorthuizen GK geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet