Talentvol Harkema


Het nieuwjaarsfeest van de clubs van de kerken in Harkema staat in het teken van het Bouwproject in Oeganda. De jongeren krijgen €5,- en gaan hun talenten de komende maand inzetten om dit bedrag te vermeerderen. Hiernaast gaan ze de jeugd-en gezinsdienst voorbereiden in leuke actieve workshops. Tijdens de gezamenlijke dienst wordt de talentenactie afgerond en de collecte is ook voor het project..Actievoerders van actiegroep Eastermar | Oostermeer

Actievoerders van actiegroep Eastermar | Oostermeer

Toon alle actievoerders (11)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Eastermar | Oostermeer geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet