Primaire tabs

Rookworsten voor Zambia


Wij verkopen rookworsten om zo een kliniek voor mensen in Milele, Zambia te financieren. Zij moeten nu 15km lopen om medische hulp te krijgen en daar hopen wij verandering in te brengen! Koop dus een pakket van 3 heerlijke rookworsten, geweldig bij uw Hollandse potje/broodje, en u kunt een extra pakje voor de voedselbank te kopen. Op 26 januari hebben we in de Rehoboth kerk in Nieuw-Lekkerland een actiemarkt, waar u ze kunt afhalen. Alvast bedankt!

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Drechtsteden

Toon alle actievoerders (7)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Drechtsteden geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet