Huis aan huis violen verkoop


In de week vanaf 4 maart 2024 komen wij bij u aan de deur met prachtige violen. Na een lange natte en koude winter is het weer de hoogste tijd voor het voorjaar, hoe vrolijk willen we de tuin hebben? Het is begin maart en de eerste voorjaarsbloeiers staan al in de startblokken om uw tuin op te vrolijken. De meest verkochte voorjaarsplant is dan ook het viooltje. Bestel nu alvast uw viooltjes online.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Toon alle actievoerders (32)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Broeksterwâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet