Gevulde Koekenactie


Voor het bouwen van een nieuw schoolgebouw is veel geld nodig. Om dit geld in te zamelen organiseren we daarom met behulp van bakker Voordijk een gevulde koeken actie. De gevulde koeken worden verkocht per 4 stuks. Een pak gevulde koeken kost 6 euro. Betalen kan bij de bezorging van de koeken bij voorkeur via een QR code, maar het kan ook contant. U kunt koeken bestellen als u woonachtig bent in de Hoekse WaardActievoerders van actiegroep Ruben en Lotte

Actievoerders van actiegroep Ruben en Lotte

Toon alle actievoerders (2)

Sponsors van deze actie

Updates

12 april 2024

Dankwoord

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Ruben en Lotte geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet