Bloembakjes


Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar? Hou je van iets fleurigs in huis of buiten? Koop dan een van onze fleurige bloembakjes met onderhoudsvrije bloemen. Dus geen water geven … Maar dat is niet het enige: je steunt daarmee ook ons project. Draag jij je steentje bij aan ons project en verwen je ondertussen jezelf of iemand anders met een fleurig stukje?

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Emmer - Compascuum

Actievoerders van actiegroep Emmer - Compascuum

Toon alle actievoerders (7)

Sponsors van deze actie

Updates

29 maart 2024

Bloembakjes actie heeft bijna 70 euro opgeleverd 💐

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Emmer - Compascuum geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet