Voorjaarsactie jeugd PKN & CGK Petrusgemeente


Door de jeugd van de CGK en PKN gemeente wordt een diaconale actie gehouden. Deze actie bestaat uit het inzamelen van lege flessen en het verkopen van potgrond en/of koemestkorrels. Het ophalen van de flessen gebeurt door de jeugd op aanstaande Dinsdagavond 2 april. Tijdens het ophalen van de flessen kunt u bestelbriefjes voorzien van naam en adres voor potgrond en koemestkorrels inleveren. De bestellingen worden zaterdagochtend 6 april bij u langsgebracht....Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Toon alle actievoerders (32)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Broeksterwâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet