Paaseitjes actie


Deze zak met eitjes is een perfect voorbeeld van de verdeeldheid in ontwikkelingslanden, het is gewoon ontzettend oneerlijk...

Toch kunt u bij aankoop van een deze zak paaseitjes (€6,49) verandering brengen! De opbrengst gaat namelijk helemaal naar dit project in Primero de Mayo - Bolivia.

U krijgt u een zak vol heerlijke en eerlijke chocolade, bouwt mee aan verandering en krijgt een extra informatie over de reis op een apart kaartje!

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Drechtsteden

Actievoerders van actiegroep Drechtsteden

Toon alle actievoerders (1)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelt Benthe geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet