WS Festival Broeksterwâld


World Servants Festival Broeksterwâld! Een dag voor jong en oud met: Live muziek, Braderie, Rommelmarkt, diverse workshops, sport en spel, de hele dag volop lekker eten en drinken, maar ook een grote veiling van oa een weekendje weg of wat dacht je van een vip arrangement bij een wedstrijd van SC Heerenveen! Bijna in zijn geheel overdekt.
JIJ KOMT TOCH OOK! houd onze Facebookpagina in de gaten voor verder info en tijden.Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Actievoerders van actiegroep Broeksterwâld

Toon alle actievoerders (32)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Broeksterwâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet