Fietstocht


Op Tweede Paasdag organiseren wij een leuke fietstocht. De fietstocht is ongeveer 35 km over de mooiste fietsroutes rondom Zoetermeer. Mooie bijkomstigheid: we zorgen voor pannenkoeken bij een mooie historische plek langs de route! Om de tocht ook een competitief tintje te geven is een vragenlijst opgesteld, die alleen te beantwoorden is als u de hele route fietst. Van fietsfanaat tot onhandige fietser: iedereen is welkom en we maken er een mooie middag van!

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Zoetermeer

Actievoerders van actiegroep Zoetermeer

Toon alle actievoerders (3)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Zoetermeer geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet