De échte Ghanasokken


Ook altijd last van koude voeten tijdens de wintermaanden of gewoon op zoek naar leuke sokken? Dan zijn sokken echt iets voor jou!
Speciaal voor de Ghanareis zijn er sokken gemaakt met de Ghanavlag erop. Door deze sokken te kopen, zorgt u/jij ervoor dat de mensen in dorpje Saboba snellere en betere gezondheidszorg krijgen. Een win-win situatie: u leuke sokken (en warme voeten) en de mensen in Saboba worden sneller geholpen. Kopen dus:)

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Middelburg

Actievoerders van actiegroep Middelburg

Toon alle actievoerders (35)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Middelburg geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet