Klussen voor Rwanda


Heeft u nog een lading hout die gekloofd moet worden, een oprit die aan een hogedrukspuit toe is, of een ander klusje waar u wat hulp bij kunt gebruiken? Wij van groep Driezum-Wâlterswâld helpen u graag (uiteraard voor een donatie aan ons project ;)). We hebben 38 enthousiaste en sterke deelnemers in de aanbieding die alvast het klussen en samenwerken willen oefenen voor we volgend jaar samen gaan bouwen aan de kleuterschool in Rwanda.Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Toon alle actievoerders (32)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Driezum - Wâlterswâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet