Taart, Cake en koeken


Iets te vieren? Of zin in wat lekkers bij de koffie? Goed nieuws! Steun actiegroep Bommelerwaard voor het bouwen in Bolivia terwijl je taart eet! Arja, Deborah, Ineke, Marit en Nathan maken voor u de heerlijkste taarten, cake en koeken. Je bestelde taarten, koeken en cakes worden gratis bezorgd. Bezorgen alleen binnen de Bommelerwaard. Graag 3 dagen van tevoren bestellen. VERGEET NIET DE GEWENSTE DATUM VAN BEZORGEN IN TE VULLEN (bij opmerkingen)

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Bommelerwaard

Actievoerders van actiegroep Bommelerwaard

Toon alle actievoerders (1)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelt Deborah geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet