Oliebollen verkoop


HELAAS IS BESTELLEN VIA DE WEBSITE NIET MEER MOGELIJK, langskomen kan nog wel P Wil je nou oud en nieuw vieren met lekkere oliebollen en het goede doel steunen? Koop dan je oliebollen bij ons. Afhalen op 30 en 31 december van 10.00-14.00 uur aan de Troelstraweg 147a. Het is een drive thru verkoop dus blijf lekker in de auto zitten, wij brengen de oliebollen naar je toe.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel

Actievoerders van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel

Toon alle actievoerders (13)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep VBG Wijngaard & Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet