Sint actie


Hij is al weer bijna in aantocht, de Sint. Bij die feestdag horen natuurlijke lekkernijen. U kunt bij ons een heerlijk Sint Pakket of een Speculaas pop bestellen, gemaakt door een banketbakkerij. Het Sint pakket bestaat uit: een speculaaspop, strooigoed, banketstaafje en kruidnootjes. De Speculaas pop is een roomboter speculaaspop met amandelen van 450 gram. Zet uw schoentje maar vast klaar en bestel er wat heerlijks bij.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Alphen aan den Rijn

Actievoerders van actiegroep Alphen aan den Rijn

Toon alle actievoerders (8)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Alphen aan den Rijn geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet