Speculaaspop


Een heerlijke verassing voor je vrienden, familie, personeel, vrijwilligers, bestuur of voor je zelf. Een speculaaspop van bakkerij van Keulen. Een kwaliteitsproduct weegt 250 gram en is verpakt een luxe doos. Mooi als sinterklaas presentje Slechts € 4,95. Poppen worden bezorgd in week 48, bij een bestelling van meer dan 20 poppen bezorgingsdatum in overleg. ( ceesonderweg@gmail.com) Bezorgen binnen een straal van 20 kilometer van ZaltbommelActievoerders van actiegroep Bommelerwaard

Actievoerders van actiegroep Bommelerwaard

Toon alle actievoerders (9)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Bommelerwaard geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet