Stamppotdag


Omdat we niet gezamenlijk een stamppotbuffet kunnen organiseren, brengen we op 5 maart stamppot bij u thuis tot aan de deur! U hoeft het dan alleen nog op te warmen. Er is keuze uit 5 verschillende stamppotten: zuurkool, boerenkool, hutspot, andijvie en snijbonen. Per portie van ca 400 gram stamppot met een heerlijke rookworst vragen wij 5 euro. Bestellen kan tot en met 27 februari. We bezorgen in de hele provincie Groningen tussen 15-18 uur.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Ten Boer

Actievoerders van actiegroep Ten Boer

Toon alle actievoerders (38)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Ten Boer geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet