Tulpen verkoop


Haal de lente alvast in huis met een kleurrijke bos tulpen van de lokale kweker! We hebben mooie tulpen in rood of rood met een gele rand (zoals op de foto). De prijzen staan hieronder aangegeven. De tulpen kunnen na bestelling opgehaald worden op 5 maart tussen 10.00 en 13.00 uur aan Wigboldstraat 3 (Blister), Ten Boer. Ook is er die dag dag ter plekke nog verkoop met hoogstwaarschijnlijk meer verschillende kleuren. Daarvoor geldt op=op!

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Ten Boer

Actievoerders van actiegroep Ten Boer

Toon alle actievoerders (38)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Ten Boer geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet