Primaire tabs

Huis aan huis WC-papier en keukenrol


Koning, keizer, admiraal, naar de wc gaan we allemaal! Daarom doen we een wc papier actie in de dorpen, Wâlterswâld, Driezum & Broeksterwâld. En voor wie geen wc papier nodig heeft, hebben we ook keukenrol! Naast onze Rwandese medemens willen we bij deze actie ook aan onze lokale medemens denken. Een maatschappelijk tintje erbij. Wie 2 pakken wc papier of keukenrol koopt, kan er 1 doneren aan ons, die we vervolgens aan de voedselbank geven.Actievoerders van actiegroep Driezum - Wâlterswâld

Toon alle actievoerders (34)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Driezum - Wâlterswâld geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet